Subota, 07 Travanj 2012 19:05

Plasman na prvenstvo Hrvatske

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
MALONOGOMETNI KLUB BONITA PONOVNO PRVACI REGIJE  -

POŽEGA – Po peti puta nogometaši MNK Bonita osvojili su prvo mjesto u malonogometnoj ligi regije Slavonija, te se plasirali na završnicu prvenstva Hrvatske. I tu oni imaju dobrih iskustava i već dva puta bili su viceprvaci Hrvatske.

Povodom dobrog plasmana mlade igrače i trenera Dejana Marića primio je požeški gradonačelnik Zdravko Ronko. Bila je to prilika za razgovor o uspjehu, ali i zahvala gradu Požegi i gradonačelniku Ronku, koji MNK Bonita prati sve ove godine i osigurava financijska sredstva za odlazak na prvenstvo Hrvatske. – Petu godinu odlazimo na završnicu prvenstva Hrvatske. Ove godine imamo jaču ekipu od prošle godine i zato očekujem da na završnici ostvarimo bolji rezultat od prošlogodišnjeg. Na regiji smo bili uvjerljiviji i s boljim rezultatima. Dečki su se dosta trudili i puno toga tijekom godine odricali. U odlasku na natjecanje mi smo jedinstveni jer nitko od klubova ne može reći da iza njih stoji njihov grad kao naš grad Požega iza nas – istakao je Dejan Marić, trener MNK Bonita.

- Evo ovi dečki iz MNK Bonita svake godine nas razvesele, svake godine imaju izvanredne rezultate na regionalnom, ali i dobre rezultate na državnom prvenstvu. Nadamo se da će te se ove godine opet založiti i na najbolji način prezentirati svoj grad i svoj klub. Da biste u tome uspjeli trebate pomoć, koju ćete dobiti od grada Požege i Požeškog sportskog saveza. Želim vam dobre rezultate i da na najbolji način promovirate sport i naš grad – rekao je na prijemu gradonačelnik Ronko.

Završnica prvenstva Hrvatske održat će se krajem travnja, a mjesto je još nepoznanica.