Petak, 23 Kolovoz 2013 10:22

Dva prva mjesta na turnirima

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

NASTUPI NAJMLAĐIH IGRAČA NK POŽEGA  -

 

POŽEGA - Najmlađi igrači Nogometnog kluba Požega nastupili su u proteklih deset dana na tri nogometna turnira, u Virovitici, Batrini i Orašju.

Dvije ekipe limača i jedna ekipa početnika NK Požege nastupile na turniru u Virovitici koji se igrao po pravilima trenera Arsenala, Arsena Wengera, 3 na 3. Prvo mjesto kod 2000. godišta. Ekipa početnika Požege osvojila je drugo mjesto, za koju su igrali Bernard Skeledžić, Matej Raguž, Franko Rajič te igrač Slavonije Robert Gurdon. U 2004. godištu prva ekipa limača NK Požega za koju su igrali Bruno Raguž, Borna Knezović, Kristijan Kopilaš i Ivan Banušić osvojila je prvo mjesto.

viroviticaSelekcija Arsenalove škola nogometa iz Virovitice nastupila je na jakom međunarodnom turniru u Orašju, u susjednoj BiH. U selekciji su bili i početnici Požege: Matej Raguž, Bernard Skeledžić, Josip Dupor i Franko Rajič koji su već igrali na nekoliko turnira za Arsenalovu školu a po prvi put nastupili su i igrači požeške Slavonije: Robert Gurdon, Leo Bošnjak i Ante Miličević. Ekipa za koju su nastupali mladi Požežani poražena je u završnici od Sarajeva koje je osvojilo turnir.

Limači Požege nastupili su i u Batrini na prvom turniru općine Nova Kapela pod nazivom „Zagići 2013“. i osvojili prvo mjesto u kategoriji 2004. godišta i mlađi a u konkurenciji jakih ekipa iz Slavonskog Broda. Za NK Požegu igrali su: Ivan Banušić, Stjepan Bošnjak, Kristijan Kopilaš, Niko Pisker, Bruno Raguž, Roko Anić, Toni Barišić, Borna Knezović, Adam Jovanović, Matko Bulf, Luka Obućina i Leo Đebrić. Ekipu su vodili treneri Mario Raguž i Emi Majin.  (Jurica Bešlić)