Ponedjeljak, 15 Srpanj 2013 09:58

U obje trke na postoljima

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

BICIKLISTI LUKS RACING TEAMA U JASTREBARSKOM I OSIJEKU  -

 

JASTREBARSKO - Protekle nedjelje 07. srpnja biciklisti požeškog biciklističkog kluba Luks Racing Team vozili su dvije utrke, u Jastrebarskom i Osijeku.

U vinogradima Jaskanskog kraja na stazi Gović na teškoj i zahtjevnoj stazi i po vrlo lošem i kišovitom vremenu biciklisti Luks Racing Teama su nastupili na utrci Kupa Hrvatske u Cross Countryu. Utrka je startala u 13 sati sa zakašnjenjem zbog jake kiše. Na inače tešku stazu kiša je donijela skoro neregularne uvijete tako da je staza dužine malo preko 4 km bila teška za vožnju i sa vremenima i preko 20 minuta po krugu.

 

DSC 0235- Nakon dobrog starta naših biciklista i odvezenog dobro prvog uspona kreću muke po stazi jer jako natopljena staza ne omogućuje normalnu vožnju i utrku nego se na dosta mjesta morao bicikli i gurati. U konkurenciji 12 vozača naši biciklisti su u kategoriji U 23 osvojili postolja i to Bruno Šimčik drugo mjesto, a Matej Skuzin treće mjesto. U kategoriji Juniora naš Marko Radoš je na teškoj stazi, koja nije bila za vožnju dio utrke, uz dosta padova i nezgoda osvojio sedmo mjesto i time potvrdio prvo mjesto sa zadnje utrke i potvrdio da je u dobroj formi i da je spreman za Nacionalno prvenstvo koje se održava za dva tjedna u Pakracu – rekao je predsjednik kluba Igor Marač.

OSIJEK - Isti dan na stazi u Osijeku se vozilo novo kolo Slavonske brdsko biciklističke lige na kojoj su iz požeškog BK Luks Racing Teama nastupili kćerka i otac, Dea Pavičić i Krešimir Pavičić. U kategoriji Žene Dea Pavičić je osvojila prvo mjesto, a u kategoriji Veterana Krešimir Pavičić osvaja četvrto mjesto.