Petak, 07 Lipanj 2013 11:20

3. kolo D programa u ženskoj gimnastici

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

VALPOVO -   U subotu 01. lipnja u Valpovu je održano 3. kolo D program u ženskoj sportskoj gimnastici. Na natjecanju je sudjelovalo 65 djevojčica iz pet gradova regije i to Vukovara, Pleternice, Belog Manastira, Požege i Valpova.

GD Sokol Požega tri postolja

U kategoriji juniorke nastupile su: Antonia Faltinek, Jelena Nigović, Petra Badrov i Bianka Gerbec koje su osvojile odlično 2. mjesto.

U kategoriji kadetkinja nastupile su: Marija Ljubica Nosić, Klara Krmpotić, Lea Klinčić, Ana Belan i Katarina Maurus te također osvojile odlično 2. mjesto.

U kategoriji seniorke nastupile su Marija Mitrović, Ivana Matoković, Ivana Lončar i Viktorija Banović te se popele na najviše postolje i osvojile uvjerljivo 1. mjesto

- Ovim natjecanjem završio je prvi dio sezone u sportskoj gimnastici. Zadovoljni dosadašnjim rezultatima malo ćemo se odmoriti te nakon ljetne stanke nastaviti tamo gdje smo stali jer nas u jesenskom dijelu sezone čeka još jedno kolo kvalifikacija za Državno natjecanje – istakla je trenerica Zdenka Pavelić.

 

GD Pleter Pleternica dva postolja

U kategoriji kadetkinja nisu imali cijelu ekipu već samo tri natjecateljice, Ines Pavlović 5. mjesto, Lora Ferić i Mateja Božić.
U kategoriji juniorki osvojili su ekipno 3. mjesto, a Roberta Senjak 1. mjesto, te Ana Šarić 5. mjesto. Ostatak ekipe činile su Dora i Lucija Jakoubek i Ana Abramović.
U kategoriji seniorki osvojili su ekipno 2. mjesto. Ekipu su činile: Matea Miličević, Paulla Mandić, Rea Križanac, Ivona Majetić i Vlatka Miličević.
Ekipe je vodila trenerica Marijana Mitrović koja je najavila pauzu u natjecanju do jesenskog dijela natjecanja.

DSC02290