Subota, 01 Lipanj 2013 09:08

Dea i Bruno na postolju

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)


POŽEŠKI BICIKLISTI NA PRVENSTVU SRBIJE -

ŠID – Biciklisti požeškog Luks racing teama prošlog tjedna vozili su utrku na Prvenstvu Srbije u Šidu, na kojoj su vozili i natjecatelji iz BiH. Utrka je vožena po dosta lošem vremenu i na teškoj stazi koja je tražila puno napora da se izveze do kraja.

 - U konkurenciji biciklista kategorije U 23 nastupili su Bruno Šimčik koji osvaja 3. mjesto i Matej Skuzin koji je osvojio 4. mjesto. Uz dosta padova po teškoj stazi možemo biti zadovoljni pojedinačnim rezultatima naših biciklista samim time što su osvojili i 2. mjesto ekipno u kategoriji Elite i U 23 – ističe predsjednik kluba Igor Marač.DSC 0167

U kategoriji Juniorki Dea Pavičić je nakon borbe cijelu utrku i padova na toj vrlo teškoj stazi nakon držanja drugog mjesta cijelu utrku i pada u zadnjem krugu osvojila postolje i 3. mjesto u kategoriji Juniorki.

 - Ovim nastupom u Šidu naš klub je uspostavio kontakte i sa biciklističkim savezom Srbije, izbornicima reprezentacije i predsjednicima klubova te ih upoznao sa održavanjem naše utrke koja se održava na stazi Turnić 23. lipnja. U razgovorima smo dobili potvrde da su zainteresirani za nastup na našoj utrci i da ih možemo očekivati na našoj utrci u najjačim sastavima – dodao je Marač.