Srijeda, 29 Svibanj 2013 13:30

Pobjednici iz Osijeka i Daruvara

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

TENIS KLUB POŽEGA DOMAĆIN TURNIRA ZA MLADE DO 12 GODINA - 

POŽEGA – Po kalendaru Hrvatskog teniskog saveza požeški Tenis klub bio je domaćin i organizator još jednog turnira za mlade, ovaj puta za djecu do 12 godina. Turnir je kao trodnevni igran na tenis terenima TK Požega, kao turnir za dječake, turnir u parovima za dječake, turnir za djevojčice i turnir u parovima za djevojčice. Na turniru se okupilo 40-tak djevojčica i dječaka iz slavonskih gradova, a mlade tenisače, njihove roditelje i trenere pozdravio je požeški gradonačelnik Zdravko Ronko na svečanosti otvaranja. Svečanosti otvaranja nazočili su zamjenik ministra zdravlja mr. sc. Marijan Cesarik i predsjednik požeškog kluba Bruno Horvat.

Kod djevojčica najbolja je bila Lucija Faj iz Osijeka koja je pobijedila svoju sugrađanku Ivu Bilonić u finalu. Njih dvije pobjednice su i natjecanja u parovima.

Kod dječaka najbolji je bio Sven Gabor iz Daruvara koji je pobijedio u finalnoj utakmici Marka Ehmana iz Osijeka. Njih dvojica bili su i pobjednici u parovima za dječake pobijedivši u finalu požeškog mladog igrača Nikolu Pipera i njegov par Robert Tkalec. Među djevojčicama nismo imali niti jednu takmičarku iz Požege, dok je kod dječaka bilo četiri natjecatelja od kojih je do finala u parovima jedino došao Nikola Piper.