Četvrtak, 16 Svibanj 2013 21:45

Petu godinu za redom prvaci Hrvatske!

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

NOVI USPJEH BOĆARSKOG KLUBA OSOBA S INVALIDITETOM „NADA“  -

 

POREČ / POŽEGA - Proteklog vikenda u Poreču je održano Državno prvenstvo u boćanju za osobe s invaliditetom u organizaciji Hrvatskog paraolimpijskog odbora. Na navedenom natjecanju sudjelovali su i predstavnici Boćarskog kluba osoba s invaliditetom „Nada“ Požega u kategoriji BC5 u ogledu sa sedam klubova iz cijele Republike Hrvatske.

IMG 8588- S velikim ponosom ističem da su predstavnici našeg kluba obranili naslov prvaka petu godinu za redom. Nesebična pomoć grada Požege i Požeškog sportskog saveza i naš sportski duh dokaz su da se mogu postizati izvrsni rezultati. Sretni smo što promoviramo grad Požegu i nosimo grb grada Požege na svojoj sportskoj opremi.

Hvala gradu Požegi i svima koji nam pomažu na svemu do sada učinjenom za nas, a mi ćemo i dalje dano povjerenje opravdavati sportskim rezultatima –istakao je Ivan Begić, predsjednik kluba nakon pobjede u Poreču i proglašenja najboljim klubom i petu godinu za redom.

Predstavnike Boćarskog kluba „Nada“ i boćare koji su odnijeli pobjedu po povratku u Požegu primio je požeški gradonačelnik Zdravko Ronko, čestitao im na ovoj petoj uzastopnoj pobjedi i dao podršku radu kluba. Kako je grad i do sada financijski pomagao rad kluba, za redovna treniranja i gostovanja na natjecanjima gradonačelnik Ronko je tu pomoć obećao i u buduće.