Ponedjeljak, 06 Svibanj 2013 09:48

NK DINAMO – PP POŽEGA 2:2

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

UTAKMICA VETERANA NK DINAMO VIDOVCI I POLICIJSKE POSTAJE POŽEGA -

VIDOVCI – po lijepom sunčanom popodnevu na stadionu NK Dinamo Vidovci u prijateljskom ogledu sastali su se vidovački Veterani i igrači Policijske postaje Požega. Uz tradicionalno druženje uz nogometnu loptu proteklih godina, ovoj utakmici povod je bio i oproštaj od igranja u veteranskoj ekipi Gorana Matijevića, igrača NK Dinamo od dječačkih dana. On je ponikao upravo u Dinamu, igrao kroz sve kategorije, a već dugi niz i za ekipu veterana, a kako je i djelatnik policije, sada i načelnik PP Požega inicirana je upravo utakmica u ovakvom sastavu.

Ispucavanjem početnog udarca s centra utakmicu je započeo požeški gradonačelnik Zdravko Ronko, koji je istakao i povijesnu vrijednost ovog mjesta i ovog igrališta, na kojemu je formirana prva oružana jedinica na našem području, 63. samostalni bataljun ZNG.IMG 7327

Iako na izgled mlađi i jači igrači Policijske postaje Požega koji su ubrzo preko Ivice Kljajića i poveli u 23. Minuti, veterani NK Dinama pružali su dobar otpor i u više navrata ozbiljno zaprijeti suparničkom golmanu. U drugom poluvremenu u 67. minuti gol za 2:0 zabija Željko Tomić, no nakon toga dolazi do preokreta i većeg pritiska vidovačkih veterana. Ivica Matijević smanjuje na 2:1, a ubrzo u 80. minuti Ivica Čabraja poravnava rezultat s 2:2. Ostatak od desetak minuta do kraja utakmice igra se živo ali bez pogodaka.