Četvrtak, 02 Svibanj 2013 10:53

Susret 9 boćarskih klubova iz Hrvatske

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PRVENSTVO HRVATSKE U BOĆANJU ZA OSOBE S INVALIDITETOM  -

 

POŽEGA – U organizaciji Boćarskog kluba „Nada“ iz Požege uz pokroviteljstvo grada Požege odigrano je 2. Kolo Prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, koje provodi Hrvatski savez boćanja. Na natjecanju je sudjelovalo 9 boćarskih klubova iz cijele Hrvatske, iz Zagreba, Osijeka, Đakova, Pule, Rijeke, Varaždina, Slav. Broda i domaćina iz Požege, ukupno oko 60 natjecatelja koji se takmiče u 4 kategorije.

IMG 7430U Sportskoj dvorani Grabrik natjecatelje su pozdravili zamjenik ministra zdravlja mr. sc. Marijan Cesarik, predsjednik Požeškog sportskog saveza Krešimir Pavelić, predsjednik kluba „Nada“ Ivan Begić i požeški gradonačelnik Zdravko Ronko. On je izrazio svoje zadovoljstvo što je Požega domaćin ovakvom natjecanju, da može pokazati koliko barijera je Požega srušila, kako one na prometnicama, objektima od javnog interesa, tako i one u glavama i shvaćanjima ljudi.

IMG 7440Boćare očekuju još dva kola koja se igraju u Puli i Rijeci te Kup hrvatske koji se igra u Zagrebu. Požeški boćari očekuju dobar plasman na kraju, što su već pokazali više puta, a požeški boćari su i članovi hrvatske reprezentacije.