Srijeda, 24 Travanj 2013 10:22

51. KUP SLAVONIJE I BARANJE U GIMNASTICI – 2. kolo ženska gimnastika

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

VUKOVAR - U subotu 20.04.2013. godine je u Vukovaru održano 2. kolo D program u ženskoj sportskoj gimnastici. Na natjecanju je sudjelovalo stotinjak djevojčica iz Valpova, Vukovara, Pleternice, Belog Manastira, Požege i domaćina Vukovara.

IMG 1136U kategoriji kadetkinje za ekipu GD"Sokol" nastupile su: Helena Biondić, Tea Čavec, Gabrijela Jurić, Lana Tušek, Katarina Maurus, Marija Ljubica Nosić, Klara Krmpotić i Lea Klinčić, koje su među šest ekipa osvojile drugo mjesto i pehar.

U kategoriji juniorke za ekipu GD „Sokol“ nastupile su: Antonia Faltinek, Petra Badrov, Jelena Nigović, Petra Tomšić koje su među sedam ekipa osvojile odlično drugo mjesto i pehar.

U kategoriji seniorke za ekipu GD „Sokol“ nastupile su: Ivana Matoković, Ivana Lončer, Marija Mitrović, Viktorija Banović, te osvojile treće mjesto i pehar.

 

 

Za GD Pleter Pleternica nastupile su kadetkinje, juniorke i seniorke.

Ekipu kadetkinja sačinjavale su Anja Devčić, Lora Ferić, Ines Pavlović i Mateja Božić koje su u ekipnom plasmanu od 6 ekipa osvojile 3. mjesto i pehar.

Juniorke su od 7 ekipa također izborile 3. mjesto i pehar. Za taj rezultat zaslužne su Ana Šarić, Dora Jakoubek, Lucija Jakoubek, Lorena Zelić i Roberta Senjak koja se i u pojedinačnoj konkurenciji okitila brončanom medaljom.

Seniorke Matea Miličević, Paulla Mandić, Vlatka Miličević, Rea Križanac i Ivona Majetić su u ekipnom plasmanu za tri desetinke izgubile postolje.