Petak, 12 Travanj 2013 09:01

51. Kup Slavonije i Baranje u gimnastici

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

VUKOVAR – Prošle subote natjecale su se gimnastičarke na 1. kolu C program 51. Kupa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici. Nastupalo je sve ukupno 80 djevojaka u četiri kategorije i to GD Osijek Žito, GD Beli Manastir, GD Hrvatski sokol Vinkovci, GK Hrvatski sokol Valpovo, GD Pleter iz Pleternice, GK Vukovar i GD Sokol iz Požege.

gimnastikaGD Sokol iz Požege imao je predstavnicu u kategoriji mlađe kadetkinje i to Antoniu Nigović koja ove godine po prvi puta nastupa u ovom programu a zauzela je 9. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

U kategoriji kadetkinja nastupile su kao ekipa: Analena Barić,Tina Tušek i Tonka Pavelić te kao ekipa osvojile odlično 3. mjesto iza Osijek Žito i GK Vukovara. Tonka Pavelić bila je odlična i u pojedinačnoj konkurenciji osvojila 2. mjesto i okitila se srebrnom medaljom.

U juniorskoj konkurenciji Andrea Došlić osvojila je 6. mjesto.

- Sljedeće subote 13.04.2013. godine održati će se 1. kolo MSG u Vinkovcima gdje nastupaju i naši dečki, aktualni kadetski prvaci države, te se nadamo i dalje dobrim rezultatima – istakla je trenerica Zdenka Pavelić.

 

gimnastika1GD "Pleter"Pleternica u kategoriji mlađih kadetkinja C programa osvojilo je 3. mjesto. Ekipu su činile: Madlen Majetić, Ena Jeličić Meter, Helena Obradović, Laura Božić, Laura Pamer i Lana Majetić koja je ujedno i najmlađa sudionica  natjecanja.

U kategoriji kadetkinja sudjelovale su tri natjecateljice, Terezija Obradović, Josipa Majetić i Nikolina Vidović.