Srijeda, 10 Travanj 2013 18:32

Slaba igra Požege

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

RUKOMET: 2. HRL sjever  -

 

POŽEGA – VIRO VIROVITICA   25:28 (12:12)

POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 200. Suci Cupek i Kožuhar (oba Garešnica).

POŽEGA: Franjić, Lešnik 1, Raguž 1, Grgurić, Balenović 4, Blagojević 1, M. Antunović 4, Bubalo, Rajić, Nekić 4, Đuroković, I, Antunović 2, Šimić 1, Potnar, Babler 7. Trener Dario Anić.

VIRO VIROVITICA: Đud, Crljenić 5, I. Vrbančić, Benko 6, Predragović 1, Brdar 9, T. Vrbančić 2, Rešetar 1, Poljak 3, Galetić, Berda, Gregorić 1. Trener Marko Crljenić.

Rukometaši Požegi neplanski su izgubili utakmicu protiv Viro Virovitice. Da li je pauza od 14 dana mogla toliko utjecati na igru rukometaša Požege teško je vjerovati.

Već na otvaranju utakmice moglo se naslutiti da ovo neće biti večer domaćih rukometaša. Čak pet napada na početku utakmice završilo je bez pogotka. Gosti su imali stalnu rezultatsku prednost, a Požega je pokušavala stizati rezultat. U prvom poluvremenu dosta tehničkih grešaka u napadu igrača Požege vadili su vratari Bubalo i Rajić. Požega je uspjela anulirati prednost Virovitice samo dva puta i to kod rezultata (7:7) i na kraju prvog poluvremena (12:12). U drugom poluvremenu ništa se kvalitetnije u igri Požege nije promijenilo i gosti su znali kazniti sve propuste domaćih rukometaša i zahvaljujući vrlo dobrom Brdaru zasluženo su osvojili dva boda u dvorani Grabrik. Koliko će ovi već «uknjiženi» bodovi nedostajati u borbi za ostanak u ligi pokazati će vrijeme.

Josip Neferović