Petak, 29 Ožujak 2013 11:08

Rukometaši Umaga osvojili turnir „Požeški dječaci“

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Završen je 9. turnir „Požeški dječaci“ koji se ova dva dana održavao u Dvorani Grabrik. Na turniru je nastupilo 13 ekipa iz cijele Hrvatske, Slavonski Brod, Ivanić, Daruvar, Koprivnica, Rovinj, Sloga – Križ, Sisak, Umag, Nexe – Našice, Osijek , Feniks – Zagreb i Požega.

IMG 5490Prvog dana turnir su otvorili gradonačelnik Zdravko Ronko i Krešimir Pavelić predsjednik Požeškog sportskog saveza i poželjeli sreću mladim budućim rukometnim nadama. Turnir je započeo odigravanjem po skupinama, gdje su se tražile najbolje ekipe za prolaz dalje u drugi dio natjecanja. Rukometaši Požege nažalost nisu uspjeli proći taj dio natjecanja.

IMG 0031

 

Drugi dan je počela borba za pehar i medalje, najuspješniji u tome su bili rukometaši Umaga koji su u polufinalu svladali ekipu Ivanića, a zatim u finalu Brodsku ekipu i tako u Umag nose Pobjednički pehar i medalje. Treće mjesto osvojila je ekipa Ivanića.

IMG 0038

 Pehare i medalje najboljim ekipama uručili su gradonačelnik Zdravko Ronko i predsjednik Požeškog sportskog saveza Krešimir Pavelić. Najboljim igračem turnira proglašen je Patrik Gramnjak iz ekipe Broda, najbolji strijelac bio je Marin Sinčić iz Umaga, a najbolji golman je Dubravko Pleša iz Ivanića.