Petak, 08 Ožujak 2013 09:09

Nogometaši Sulkovaca za bolesnu djevojčicu Anu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

NK SULKOVCI ORGANIZIRALI HUMANITARNU UTAKMICU  -

 

 

SULKOVCI - Uprava i nogometaši NK Sulkovci došli su na ideju kako pomoći u prikupljanju sredstava za bolesnu djevojčicu Anu Kakuk iz Alaginaca. Oni su organizirali humanitarnu utakmicu na svom terenu i u goste pozvali trećeligaša NK Marsoniu iz Slav. Broda. Odazvali su im se i brojni nogometni prijatelji iz Pleternice i okolice, a podršku su dobili i od grada Pleternice i dogradonačelnice Antonije Jozić osobno. Prije utakmice svim nogometašima i ljudima velikog srca koji pomažu, zahvalila se Danijela Kakuk, majka 9-godišnje Ane. Osim ulaznica i priloga na utakmici organizator je pripremio i grah sa suhim mesom koji se prodavao po popularnoj cijeni od 10 kuna, a sredstva su također bila uključena za pomoć bolesnoj djevojčici.

IMG 3415

  Iako je turnir igran u radni dan organizatori su

uspjeli skupiti 9.000 kuna koje je roditeljima bolesne

djevojčice uručio Franjo Stanišić ispred kluba NK

Sulkovci. 

 

NK Sulkovci - NK Marsonija 1:2 (0:0)

Igralište u Sulkovcima. Gledatelja 250. Sudac Slaven Stojanović (Požega). Strijelci: 1:0 Štavlić(54), 1:1 Rakić(71), 1:2 Bilić(82) - a.g.
SULKOVCI: Kovačević, Dan. Oreč, Dar. Oreč, Majetić, Slatina, Bilić, Milivojević, J. Šutić, Jagodić, a još su igrali: Baroš P. V., Knezović, V. Gazilj, S. Gazilj, A. Gazilj, Ribić, Vukoja, Filipović. Trener: Franjo Stanišić.
MARSONIJA: Memović, Gačić, Marušić, Ivanković, Vukoje, Caban, Barišić, Lilić, Mazarekić, Marić, Roso, a još su igrali: Gavrić P. V., Stanišić, Konopek, Ereiz, Martić, Bundavica, Rakić, Ćurković, Vrhovac, Dragić. Trener: Mario Tadić.

 

IMG 3436