Utorak, 26 Veljača 2013 14:50

Pobjednici limači NK Požega

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

1. MALONOGOMETNI TURNIR „PLETERI 2013“  -

 

PLETERNICA - Prvi malonogometni turnir „PLETERI 2013.“ održan je u nedjelju, 24. veljače u školskoj sportskoj dvorani u Pleternici. Turnir se igrao cijelog dana a nastupilo je ukupno 16 ekipa u dvije kategorije. Igralo se u kategorijama 2000. godište i mlađi te u kategoriji 2002. godište i mlađi.

NK Požega je nastupila sa 3 ekipe. Od toga dvije su bile u 2002. i jedna u 2000. godištu. Do završnice je došla ekipa Požega 1 u 2002. godištu koja je na kraju i osvojila turnir. Igralo se u dvije skupine po 4 ekipe u kategoriji. U skupini su igrači Požege pobijedili NK Slavoniju, NK Slaviju i NK Papuk. U polufinalu su pobijedili NK Slavoniju 1 rezultatom 3:0 a u finalu protiv NK Papuka su bili bolji nakon izvođenja penala. Regularni dio je završio bez pobjednika neriješeno 1:1. Strijelci za ekipu Požege tijekom turnira su bili: David Sigurnjak (4), Bruno Raguž (2), Ivan Banušić (1) i Patrick Pok (1). Od nagrada NK Požega je imala najboljeg igrača turnira Davida Sigurnjaka. Igrači Požege pokazali su veliku borbenost i htjenje što je uz znanje bilo dovoljno za ovakav uspjeh.

Za NK Požegu 2002. nastupili su sljedeći igrači: Ivan Čertik, Tin Ujević, Patrik Pok, Marinko Čugalj, Kristijan Kopilaš, Ivan Banušić, Luka Polić, David Sigurnjak, Bruno Raguž, Emil Đaković i Domagoj Papak. Ekipu je vodio trener Mario Raguž.

Organizator osigurao medalje, pehare i diplome malim igračima      

(J. Bešlić)