Utorak, 18 Prosinac 2012 11:42

Ponovno uspješni s 4 medalje

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

KICKBOXING KLUB BUSHIDO NA CHRISTMAS CUPU  -

 

OSIJEK – Požeški Kickboxing klub „Bushido“ nastupio je sa svojim borcima na međunarodnom turniru pod nazivom „Christmas cup“ koji je održan u Osijeku.

Ovo je najveći i završni turnir sezone Hrvatskog Kickboxing saveza na kojem je nastupilo 462 natjecatelja iz 67 klubova i 5 država.

Kickboxing klub „Bushido“ i ovoga puta postigao je zavidne rezulatate te je u naš grad donio još 4 medalja i prestižni naslov najboljeg juniorskog borca turnira.

U disciplini LOW KICK postigli su slijedeće rezultate: Branimir Farkaš -75 kg, brončana medalja, Filip Jurić - 81 kg, brončana medalja, Tea Scania Đakić – 65 kg, srebrena medalja.

 

DSCF9540- Posebno treba spomenuti mladoga požeškog borca Tomislava Ivčetića koji je osvojivši zlatnu medalju u kategoriji do – 67 kg postao juniorski pobjednik „Christmas cupa“. Svojim atraktivnim borbama i pobjedama Tomislav je zaslužio i naslov najboljeg borca turnira te mu je uručen u trajno vlasništvo i veliki pehar. Od samoga početka natjecanja Tomislav je tehnički i kondicijski dominirao u svim borbama, odradio je četiri besprijekorna meča. Polufinale i finale završio je prekidom, odnosno tehničkim nokautima u prvim rundama te na taj način zaradio i velike simpatije publike.

Mislim da je ovaj naslov i medalja najlijepši Božićni poklon pod bor našemu Tomislavu – istakao je trener Igor Krizmanić.

Ovim nastupom KBK „Bushido“ zaokružio je veoma uspješnu natjecateljsku godinu: juniorske prvakinje države u disciplinama Low kic i K1, prvaci i prvakinje na državnim i međunarodnim kupovima, naslov svjetske viceprvakinje, najbolji natjecatelji turnira, najbolji klub u državi u disciplini K1. Ovi uspjesi svakako posebno vesele trenere Sašu Božića i Igora Krizmanića da nastave rad s ovim talentiranim natjecateljima.