Petak, 04 Listopad 2019 18:17

Održana sjednica Upravnog odbora Hrvatskog motociklističkog saveza

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

POŽEGA - U Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije održana je sjednica Upravnog odbora Hrvatskog motociklističkog saveza. Sjednici su uz predsjednika HMS-a Stjepana Peršina, tajnika Ivana Laftera, bivšeg ministra Ivana Penića i članove Upravnog odbora, prisustvovali župan Alojz Tomašević, zamjenik gradonačelnika grada Požege Ferdinand Troha, zapovjednik vojarne 123. brigade Mato Tomašević, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Krešimir Pavelić, tajnik MK Požega Promet Zlatko Jaroš.

-Želim se zahvaliti Alojzu Tomaševiću kao županu koji je uvijek potpora u našem radu, Zlatku Jarošu, tajniku MK Požega Promet i Krešimiru Paveliću, kao starijim motociklistima  i kao organizatorima koji su pripomogli da Požegu nakon nekoliko godina dignemo na višu razinu i svrstamo ju u red zajedno sa ostalim motociklističkim stazama. Požega je grad moto sporta i motocrossa, mi kao organizatori znamo koliko je potrebno truda da se organizira jedna utrka i dovede na dobar nivo s kojim će biti zahvalni i vozači – rekao je predsjednik HMS-a Stjepan Peršin.

-Čast mi je što imam priliku ugostiti vas i hvala što ste poželjeli doći u najljepšu županiju i održati vaš radni sastanak te razgovarati o budućnosti moto sporta u Požegi. Ljudi koji su tražili inicijativu, gospoda Jaroš i Pavelić, naši motoristi koji su imali volju te u suradnji sa županijom i Ministarstvom obrane, ali i zapovjednikom naše vojarne, osigurali vojni poligon Glavicu i vratili utrke u Požegu – rekao je župan Alojz Tomašević.