Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 03 Listopad 2019 10:01

Slavonija uvjerljivo svladala Slogu

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

3. HNL ISTOK – 7.kolo - 

POŽEGA - Nogometaši Slavonije su nakon tri uzastopna poraza konačno pronašli put do pobjede dok Sloga nastavlja hod po trnju u prvenstvenim ogledima. Požežani su od početka krenuli po pobjedu, no mrežu gostiju nisu pogodili do 22. minute kada su na to natjerali gostujućeg igrača s brojem 22 na leđima – Ivana Benića.

U drugom poluvremenu se otvorilo domaćinu, nakon što dvije minute ranije nije iskoristio najstrožu kaznu pogodivši vratnicu, Dino Bognar se vrlo brzo iskupljuje i nakon solo akcije i udarca iz daljine zabija za povećanje vodstva plavih na 2-0. Dalekometni pokušaj bio je koban za Slogu i u 52. minuti kada je pogodio kapetan Matias Šulc, dok je četvrti pogodak djelo Marka Šubare nakon ubačaja Mate Marčetića. Točku na i jedne lijepe partije Bognarove momčadi stavio je Tomislav Žuljević pogodivši u 88. minuti za konačnih 5:0.

– Čestitam dečkima na izvrsnoj partiji, posebno u drugom poluvremenu kad smo se opustili i odigrali stvarno odlično. Osim golova imali smo i još nekoliko dobrih akcija i prigoda, tako da nakon ova tri vezana poraza u službenim utakmicama moram biti zadovoljan. Ništa, okrećemo se gostovanju kod Vuteksa, pokušat ćemo ponovno povezati nekoliko pozitivnih rezultata – izjavio je trener Slavonije Dalibor Bognar.

– U prvom poluvremenu smo odigrali solidnu utakmicu gdje smo imali dvije tri prilike kad je naš igrač Mihić dva puta izašao jedan na jedan s protivničkim golmanom međutim loše je reagirao oba puta, a zabili smo si sami autogol. Drugo poluvrijeme smo odigrali jako loše i trebali smo dobiti 10 komada – izjavio je Miroslav Pavišić, trener Sloge.

U sljedećem, 8. kolu, u subotu, 05. 10. 2019. s početkom u 15,30 sati Slavonija gostuje u Vukovaru kod Vuteks Sloge. Pred svojim navijačima "Plavi s Orljave" će ponovno igrati za dva tjedna, u subotu, 12. 10. 2019. kada će s početkom u 15,00 sati ugostiti Belišće.