Četvrtak, 26 Rujan 2019 10:46

Održan nogometni turnir povodom Dana policije

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - U povodu Dana policije na  sportskim terenima  rekreacijskog centra u Požegi, održan je malonogometni turnir između ekipa ustrojstvenih jedinica PU Požeško-slavonske na kojem su se susreli policijski službenici PU. Na turniru je sudjelovalo pet ekipa i to: Službe kriminalističke policije PU, Službe zajedničkih i upravnih poslova PU zajedno s Operativno komunikacijskim centrom, PP Požega, PP Pleternica i Interventna jedinica policije Kutjevo.

Turnir je pozdravnim govorom otvorio načelnik PU požeško-slavonske Željko Grgić te ujedno svima čestitao nadolazeći Dan policije. Nakon toga je nastavljeno natjecanje gdje su sve ekipe uložile  maksimum svojih mogućnosti. Sve utakmice su završile  u regularnom dijelu, a  o pobjedniku niti jedne nisu odlučivali penali, što dovoljno govori o zalaganju i volji sudionika turnira kako bi njihova ekipa bila bolja.

Najspretnija i najsretnija je bila ekipa Interventne jedinice Kutjevo koja je osvojila prvo mjesto. Na drugom mjestu se našla ekipa PP Pleternica, dok je ekipa PP Požega osvojila treće mjesto.