Petak, 23 Studeni 2012 13:54

Proslavili svoj najbolji plasman

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

KRAJ JESENSKOG DIJELA CROATIA DOČEKALA NA ČETVRTOM MJESTU  -

MIHALJEVCI – Posljednjom pobjedom u jesenskom dijelu protiv Eminovaca, NK Croatia iz Mihaljevaca postigla je do sada svoj najbolji rezultat i plasirala se na četvrto mjesto sa samo dva boda zaostatka od prvo plasiranih Hajduka iz Pakraca i Sloge iz Trenkova.

Na uspjehu im je čestitao požeški gradonačelnik Zdravko Ronko, ineče rođeni Mihaljevčanin. – Mihaljevčani imaju dobre rezultate i ja sam im na tome čestitao i zaželio još bolje rezultate u proljetnom dijelu. Posebno sam im zahvalio na tome što si u odigrali cijelo vrijeme „fer plej“, i pokazali da mogu biti uzor drugima, za razliku možda od nekih koji se nisu sportski ponašali i koje ćemo morati sankcionirati. Oni su uzor i takvi će ostati i ja sam s upravom kluba dogovorio da ćemo na proljeće legalizirati onaj objekt, kako sportskog dijela tako i društveni dom. Da ćemo im izmiriti dugove koje imaju do kraja ove godine, i da u iduću sezonu kreću mirno i sigurno – istakao je zadovoljni gradonačelnik Ronko, jer i ostali klubovi s područja grada Požege imaju iza sebe rezultate, posebno NK Slavonija u 3. HNL, te NK Požega i NK Dinamo Vidovci.

Dražen Franić predsjednik kluba ističe svoje zadovoljstvo dobrim uspjehom. – Nešto ćemo se u ovoj pauzi pojačati i očekujemo još bolji rezultat. Nešto naših domaćih igrača igra u drugim klubovima, koje ćemo pozvati da se vrate u NK Croatiu. Pojačat ćemo rad i s mlađim kategorijama koje vodi naš trener Krešimir Čuljak, jer treba nam mladih igrača u dolasku. U prvom mjesecu počinjemo s pripremama, nešto ćemo se pojačati i napadat ćemo vrh tablice.

Jedan od boljih igrača i onaj koji vuče ekipu svakako je dugogodišnji kapetan ekipe Marko Pavelić. – Ovo je bila teška utakmica u Eminovcima, jer oni se bore za opstanak a nama su trebali bodovi za vrh. Prije nekoliko godina mi smo se borili za opstanak, no onda su krenuli bolji rezultati i borba za vrh tablice. Sada nam trebaju dobre pripreme i da budu svi zdravi. Ja već igram od sedam godina, proveo sam dio u Slavoniji, u Velikoj dok se igrala prva liga. Mislim da je ova naša županijska liga dosta jaka, što upravo pokazuje Slavonija koje je još ove godine u proljeće igrala sa nama, a sada je jedna od boljih u 3. HNL.