Ispiši ovu stranicu
Petak, 24 Svibanj 2019 14:26

Do medalja došli u Slovačkoj i BiH

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

JUDO KLUB JUDOKAN POŽEGA NA DVA MEĐUNARODNA JUDO TURNIRA  -

POŽEGA – Borci požeškog Judo kluba „Judokan“ sudjelovali su na dva Međunarodna judo turnira u  inozemstvu, u Slovačkoj i BiH, sa kojih su se vratili s osvojenim medaljama.

Na turniru u Rimovskoj Soboti u Slovačkoj, u jakoj konkurenciji od 550 natjecatelja iz 11 država, Judo klub „Judokan“ je osvojio dvije medalje. Antonela Peći i Angelika Legac osvojile su svaka brončanu medalju. Nadomak medalje  osvojivši 5. mjesto ostali su Šimun Begović, Sara Alaber i Iris Šilobodec Iris. Na natjecanju su sudjelovali i Leon Drašković i Helena Grgić.

Zvornik2Judo klub „Judokan“ sudjelovao je i na Međunarodnom judo turniru u Zvorniku u Bih. Nastupili su u konkurenciji od 573 judaša iz 57 klubova i 7 zemalja, te osvojili ukupno 5 medalja. Zlatnu medalju je osvojila Antonela Peći. Srebrnu medalju je osvojila Veronika Heig, a brončane medalje su osvojili Šimun Begović, Ema Milaković i Anja Krizmanić. Medalju nisu uspjeli osvojiti Mateo Crnković i Helena Grgić iako su odradili odlične borbe. Ekipe je vodio trener Dane Milobara.