Četvrtak, 16 Svibanj 2019 10:03

Slavonija nastavlja s pobjedama

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

3. HNL Istok – 27. KOLO - 

POŽEGA - Nogometaši Slavonije upisali su nova tri prvenstveno boda u domaćem dvoboju sa Slogom iz Nove Gradiške.

SLAVONIJA – SLOGA 3:2

Požega, Stadion kraj Orljave, 200 gledatelja

Glavni sudac: Vukušić (Osijek), pomoćnici: Vuzem (Pribiševci), Rikert (Osijek)

Strijelci: 1:0 Peharda (2), 1:1 Gospočić (60), 2:1 T. Žuljević (62), 3:1 M. Žuljević (64), 3:2 Gospočić (78)

Slavonija: Bošnjak, Plešić, Majstorović, Marčetić (67. Smojvir), Šulc, M. Žuljević (90. Gurdon), Bognar, Peharda, Bundavica, Božić, T. Žuljević (83. Neruda)

Trener: Dalibor Bognar

Sloga: Maričević, Kulundžić (67. Medvedović), Kašljević, Ćelepirović, Ubavić, Vlaović, Bungić, Filipović, Gospočić, Marjanović (77. Matoševkć), Ciprić

Trener: Matej Vlaović

Nakon kratke krize Slavonija je ponovno u sedlu, ponovno Plavi igraju na zadovoljstvo svojih navijača. Nakon pobjede u Pleternici očekivala se laka pobjeda protiv Sloge koja je potpuno van forme, u proljeće su podosta pali u odnosu na jako dobru jesensku polusezonu. Tako je i krenulo, sjajni Matej Peharda već u drugoj minuti donosi prednost Plavima. Imala je Bognarova momčad prigoda za povećati prednost, a kada ih nije realizirala stigla je kazna u vidu poravnanja najboljeg gostujućeg igrača Gospočića. Srećom nakon toga Slavonija brzo uzvraća, braća Žuljević su u samo 4 minute postigli po pogodak i Slavonija je bila na putu prema novoj pobjedi. Do kraja je Gospočić još jednom prevario Bošnjak, no bodovi su ostali uz Orljavu.

U sljedećem kolu, već ovog vikenda Slavonija gostuje u Vinkovcima kod novog prvaka Cibaliju što je najbolji i najteži mogući test odlične Slavonijine forme.