Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 08:05

Pobjede Heiga i Marijanovića u 7. kolu

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

BOKSAČKI KLUB „GRACIANO“ POŽEGA NATJEČE SE U 1. HBL  -

SLAVONSKI BROD – Ovog vikenda boksalo se 7. kolo 1. Hrvatske boksačke lige. Natjecala su se dva predstavnika Boksačkog kluba „Graciano“ Požega i oba zabilježila pobjedu na natjecanju.

Kadet Mihael Heig u superteškoj kategoriji na bodove je pobijedio Mislava Pirgla iz Osijeka. Mihael je bio bolji u sve tri runde i imao čitavo vrijeme inicijativu tako da je sudačka odluka bila jednoglasna.

 - Mlađi senior Ilija Marijanović u kategoriji do 69 kg imao je dinamičan meč pun obrata protiv Jakoba Mucića iz Čakovca. Ilija je dobro počeo i bez većih problema dobio prvu rundu. U drugoj rundi pogađa protivnika i pravi prvo brojanje. Ohrabren kreće neopreznije i u istom trenutku prima i zadaje udarac a sudac broji Iliji. U trećoj još jednom dobro pritišće protivnika i prisiljava ga na još jedno brojanje. Iako je sudačka odluka bila jednoglasna složili smo se u ocjeni da je nedostajalo koncentracije i da je čitav posao mogao biti riješen bezbolnije i ranije – kaže trener Željko Krpan zadovoljan postignutim rezultatima svojih boksača.