Utorak, 23 Travanj 2019 09:31

Pavo Nikolić donio Slaviji bod u Đakovu

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

3. HNL Istok – 23. KOLO -

ĐAKOVO - Slavija igra zaista odlično ovog proljeća što je potvrdila i na gostovanju u Đakovu s kojeg se vratila s vrijednim bodom.

ĐAKOVO CROATIA – SLAVIJA 1:1

Đakovo, Stadion Đakovo, 300 gledatelja

Sudac: Marijo Petrović (Čazma). Pomoćnici: Edvin Zobec (Strahoninec) i Ivan Starčević (Bjelovar). Strijelci: 0:1 Nikolić (43.), 1:1 Barukčić (64.).

Đakovo Croatia: Jukić, Grgačević (35. Rajčević), Hlišć, Kolak, Lulić (59. Efremovski), Petričević, Jakić (46. Barukčić), Galičić, Stipanović, Damjanović

Trener: Josip Milardović

Slavija: Karlić, Marčinović, Kvaternik, Gomerčić, Ognjenčić (90. Bajić), Šubara, Ančurovski (72. Tokić), Kocijan, Solić, Nikolić (89. Grbeš), Abramović.

Trener: Damir Bognar

Momčad Damira Bognara u Đakovu je odigrala možda i najboljih 45. Minuta ove sezone. U prvom dijelu su potpuno nadigrali domaćina i na kraju mogu žaliti što su na odmor išli sa samo jednim golom prednosti. U glavnoj ulozi bili su Pavo Nikolić koji je uz postignuti pogodak imao još tri odlična pokušaja, te vratar domaćih Jukić koji mu ih je sjajnim obranama zaustavljao.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Šubara je imao dobru prigodu za 2:0, no Jukić je još jednom bio na visini zadatka. Nakon toga, u posljednjih pola sata igre domaćin se razigaro, došao do poravnanja, mogao i do preokreta , ali su i Pleterničani mogli do novog vodstva, najbliže su bili kada je Tokić asistirao za Ognjenčića koji nije bio precizan iz dobre situacije. U završnici je i mladi vratar Slavije spašavao stvari, u dva navrata je odlično reagirao i na kraju po bod svakome. Možda i najrealnije iako definitivno ostaje žal za propuštnim prigodama.