Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 14 Travanj 2019 11:02

Požeška Slavonija ruši sve pred sobom

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

3. HNL ISTOK – 22. KOLO - 

JURJEVAC - Plavi s Orljave igraju u fenomenalnoj formi, to je vrlo jednostavan zaključak nakon pete uzastopne pobjede momčadi Dalibora Bognara!

ZRINSKI – SLAVONIJA 1 : 3

Jurjevac, Igralište Bara, 200 gledatelja

Glavni sudac: Cindrić (Nova Gradiška), pomoćnici: Zobec (Strahoninec), Šprem (Varaždin)

Strijelci: 0:1 Peharda (7), 1:1 Kukučka (37, 11m), 1:2 T. Žuljević (57), 1: 3 M. Žuljević (66)

Zrinski : Pintarić, Fehir (od 15. Barišić Jaman), Matković, Pranjić, Bagarić, Kerovec, Lukačević (od 81. Šinko), Kukučka, Majdiš, Sudar (od 55. Da Silva), Begović

Trener: Antun Labak

Slavonija: Bošnjak, Nikolaš, Marčetić, T. Žuljević (od 69. Smojvir), Šulc, M. Žuljević (od 90. Romić), Bognar, Peharda, Karačić (od 90. Neruda), Bundavica, Božić

Trener: Dalibor Bognar

Ponovno se moramo vratiti na početak proljetne polusezone koju je Slavonija otvorila s dva poraza, sve se tada činilo prilično tmurno, nazirala se nova borba za ostanak, a onda je plavi stroj proradio i sad djeluje zaista moćno. Iz Jurjevca se bodovi ne odnose samo tako, a Plavi su to odradili pomalo rutinski. Napadački trojac s braćom Žuljević i Matejom Pehardom igra u fantastičnoj formi, redovito tresu mreže iz kola u kolo i protivničke obrane zaista ne znaju koga čuvati. Ovoga puta obrana Zrinskog nije niti jednog sačuvala! Kada je napad tako raspucan onda je i obrani lakše, neće se protivnik pretjerano opustiti i napasti!

S 15 proljetnih bodova Slavonija je napravila ogroman skok, sada su peta momčad 3. HNL i sve ono što je Bognar najavio kada je preuzeo klupu sada se ispunjava! Sljedećeg vikenda u Požegu stiže Mladost iz Ždralova što je prilika za nove bodove. U ovakvoj formi Plavi su sigurno favorit, a uz pobjedu i malu pomoć Marsonije mogli bi se sasvim primaknuti i četvrtoplasiranom Belišću!

Foto: Facebook NK Slavonija Požega