Nedjelja, 31 Ožujak 2019 09:32

Slavonija pokorila Koreu

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

 3. HNL ISTOK – 20. KOLO -

JELISAVAC - Čini se da su se nogometaši Slavonije konačno oslobodili grča i krenuli igrati onako kako se od njih očekuje. Nakon što su “petardom” ispratili Oriolik, jučer su slavili na gostovanju u Jelisavcu.

VIHOR – SLAVONIJA 1:2

Stadion Korea, 150 gledatelja

Strijelci: 1:0 Pavlović(18), 1:1 Peharda (24), 1:2 M. Žuljević (77)

Vihor: Banović, Pavlović (od 46. Stranatić), Purgar, Čalušić, Kubala, Jović (od 46. Torčić), Babec, Šulava, Vratković, S. Kubala (od 70. Šoštarić), Kuburić

Trener: Igor Smoljo

Slavonija: Bošnjak, Neruda, Nikolaš, Marčetić, Šulc, Žuljević (od 90. Belaj), Bognar, Peharda (od 90. Romić), Karačić, Bundavica, Smojvir (od 82. Gurdon)

Trener: Dalibor Bognar

Nogometaši Slavonije ulovili su pravu formu, povezali su treću pobjedu u nizu, a ova je ipak posebna jer je prva gostujuća nakon slavlja protiv Koprivnice i Oriolika na domaćem terenu, Plavi su prvi nanijeli poraz Vihoru na njihovom terenu. Uz sve to, Bognarova momčad vratila se iz zaostatka. Po treći put u nizu strijelac za Slavoniju bio je Matej Peharda, a onaj pobjednički djelo je Marka Žuljevića.

Nastavak ove sjajne serije sljedećeg vikenda Slavonija će tražiti na svom terenu protiv vrlo dobre i opasne momčadi Bedema, no ako će igra i pristup biti na ovakvoj razini bodovi će i četvrti tjedan u nizu stići na Plavi račun!