Nedjelja, 24 Ožujak 2019 10:25

Kutjevo zaustavljeno u Našicama

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONIJE I BARANJE - 16. kolo - 

Nakon dvije uvodne pobjede nogometaši Kutjeva doživjeli su prvi proljetni poraz. Na gostovanju u Našicama momčad Petra Čuljka je pala u samoj završnici, ali su i dalje drugoplasirana momčad Međužupanijske lige.

NAŠK - KUTJEVO 1:0

Gradski stadion Našice, gledatelja 250

Strijelac: 1:0 Renato Lukačić (84)

Suci: Bel (Osijek), Šarić (Županja), Knez (Osijek)

NAŠK: Mikičić, Rukavina, Tomić (od 89. Smajo), Grgić (od 83. Pavlović), Janžek, Galinec, Slivečko (od 73. Lukačić), Nikolić, Gašparić (od 90. Kostreš), Barišić, Hećimović

Trener: Marko Žigić

Kutjevo: Tokić, Jelčić, Ivanković, Desnica (od 87. Antunović), Budimir, Paulić (od 85. Banić), Ivanagić (od 46. Kalanj), Jakešević, M. Majetić, D. Majetić (od 60. S. Vasić), Nemec

Trener: Petar Čuljak

Odigrali su Našk i Kutjevo jednu zanimljivu utakmicu s puno taktičkog nadmudrivanja. Kutjevo je kontroliralo utakmicu, držalo posjed, ali kroz gusti domaći blok nisu nalazili put do kaznenog prostora, a samim tim niti do pravih prigoda za pogodak. U nekoliko navrata bilo je opasno pred Mikičićem, ali sam vratar zapravo i nije imao nekakvu veliku intervenciju. S druge strane niti Tokić nije imao priliku istaknuti se nekom obranom, domaćin je svoju jedinu prigodu u prvom poluvremenu poslao pored gola.

Sredinom drugog dijela, oko 70. Minute Kutjevo je konačno uspjelo stvoriti pravi pritisak, nije se Našk mogao izvući iz svojih 20ak metara ali ponovno bez rezultatskog pomaka. Najbliže golu Kutjevo je bilo u 74. Minuti kada je Paulić odlično ubacio, a na drugoj vratnici Vasić i Jakešević nisu stigli spremiti loptu u mrežu. U 84. Minuti korner za domaće, obrana Zelenih je malo zaspala što koristi Lukačić i glavom za 7-8 metara pogađa za konačnih 1:0.