Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 17 Ožujak 2019 07:53

Na „Turopoljskoj frci“ osvojili 8 medalja

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

JUDO KLUB „JIGORO“  NA MEĐUNARODNOM JUDO TURNIRU U VELIKOJ GORICI  -

VELIKA GORICA – Judo klub „Jigoro“ iz Kutjeva ovog vikenda je nastupio na Međunarodnom judo turniru u Velikoj Gorici pod nazivom „Turopoljska frka“. Na turniru je nastupilo 370 natjecatelja iz 34 kluba.  Kutjevački „Jigoro“ sa sekcijom iz Čaglina  nastupio je sa 14 natjecatelja i osvojili su ukupno 8 medalja.

 - Ovoga puta izborili smo 5 finala i unatoč dobrim borbama naših džudaša, falilo je malo sportske sreće te smo se morali zadovoljiti sa svih 5 srebrnih medalja. Srebrne medalje osvojili su Ivona Švajda, Ela Škopec, Ela Mijoković, Petar Marijanović i Matej Kukić. Uz njih, kroz repasaž do brončane medalje uspjeli su doći Andreja Marković, Marija Marjanović te Vinko Šapina – istakao je trener i voditelj Hrvoje Prevolšek.

Organiziraju i vlastiti džudo turnir

Klub je sve više aktivan, pa trener Prevolšek najavljuje za subotu  06. travnja i svoj prvi džudo turnir u vlastitoj organizaciji: - Naš klub organizira naš prvi, ali i Međunarodni judo turnir u Kutjevu pod nazivom „JIGORO KUP 2019“. Dođite svi u školsku dvoranu u Kutjevo i podržite naše džudaše u njihovom naumu da se na domaćem terenu pokažu u najboljem svjetlu. Vidimo se…“