Petak, 15 Ožujak 2019 15:17

Marko Milinović, policijski službenik Interventne jedinice policije Kutjevo obranio titulu prvaka Hrvatske u bench press-u

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Marko Milinović, policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave požeško-slavonske, u prosincu prošle godine,  pod stručnim vodstvom trenera Roberta Međugorca, čiji je fitness klub i predstavljao, natjecao se u  Prvenstvu Hrvatske u bench press-u gdje  je nastupao u seniorskoj kategoriji do 105 kg te podigavši 180 kg osvojio prvo mjesto.

Državno prvenstvo u powerliftingu i bench press-u u Pitomači, održano je proteklog vikenda (ove godine je održano u ožujku, a ne u prosincu kako bi se prilagodili međunarodnom natjecateljskom rasporedu), a naš Marko se našao u situaciji da samo u tri mjeseca nakon osvajanja brani svoju titulu državnog prvaka i to je odradio odlično. Naime, on je na natjecanju podigao 182,5 kg čime je potvrdio svoj napredak u toj disciplini. Osim zlata u svojoj kategoriji osvojio je i treće mjesto u apsolutnom poretku muškarci open.
Za napomenuti je da se Marko priprema i za iduće natjecanje koje se održava u lipnju u Murteru.
- Čestitamo Marku i ponosni smo da policija ima takvog posebnog sportaša i želimo mu i dalje puno uspješnih rezultata – ističu iz PU požeško-slavonske.