Breadcrumbs

Utorak, 12 Ožujak 2019 09:00

Policijska uprava Požeško - slavonska osvojila 16. Malonogometni turnir Grada Požege

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održan je 16. Malonogometni turnir Grada Požege koji od 2004. godine  povodom obilježavanja Dana grada i Grgureva organizira Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Nastupilo je 10 ekipa, a odigrano je ukupno 16 utakmica koje su dobro vodili iskusni požeški suci Zdravko Matijević, Branko Budaj i Slaven Stojanović. 

Prvo mjesto osvojili su igrači Policijske uprave Požeško – slavonske koji su u finalu nakon penala svladali branitelja naslova ekipu Colora. Valentin Pranjić doveo je Color u vodstvo u 16. minuti ali je već u sljedećoj minuti nakon lijepe akcije Ivan Škodaizjednačio na 1:1 i osigurao svojim suigračima penale. Bila je to repriza prošlogodišnjeg polufinala kada su bolji bili igrači Colora koji su osvojili turnir dok je Policija bila treća.

Za Policijsku upravu naslov su osvojili Franjo Kolomaz, Drago Čačić, Ivan Glavaš, Krešimir Kahanek, Siniša Jelić, Ivica Prgomet, Ivan Škoda, Ivan Bosanac i Štefo Odobašić.

U polufinalu je Policija bila bolja od Magme rezultatom 3:1. Color je u drugom polufinalu u uzbudljivoj utakmici svladao Magmu rezultatom 3:2. Pobjedu Coloru osigurao je Vlatko Papac lijepim pogotkom za 3:1 preko cijelog igrališta u posljednjom minuti. Plamen je do kraja uspio smanjiti na 3:2 ali nije bilo vremena za nešto više. 

Treće mjesto osvojili su igrači Magme koji su pogocima Karla Kerepčića i Vedrana Zirduma rezultatom 2:0 bili bolji od Plamena. Četiri najbolje ekipe su nagrađene peharima koje im je uručio voditelj turnira Jurica Bešlić dok su sve ekipe dobile priznanja za sudjelovanje na turniru.