Petak, 02 Studeni 2012 14:39

Donijele pet zlatnih medalja

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

NATJECATELJICE TAEKWON-DO KLUB "VELIKA" -

PULA - Na Tehničkom prvenstvu Hrvatske, održanom 20. listopada ove godine u Puli Taekwon-do klub "Velika" iz Velike sudjelovao je s četiri natjecateljice. Natjecanje je održano u tri discipline: forme (kate), specijalne tehnike i test snage.
U kategoriji plavi pojasevi - juniorke naša Josipa Galić, nakon tri borbe (po kup sistemu) je došla do zlatnog odličja. U kategoriji crveni pojas - juniorke dvije predstavnice Irena Lovrenović i Kata Vidović su se našle u finalu, nakon što je svaka pobijedila 3-4 natjecateljice.

- U finalnom ogledu naših natjecateljica, bolja je bila Irena. U kategoriji juniorki - crni pojas, Arijana Lovrenović je također zauzela prvo mjesto, odnosno zlato. Arijana je također nastupila u specijalnim tehnikama, te u testu snage, gdje je u obe discipline osvojila prvo mjesto – kaže Alen Solić.

- Ovaj nevjerojatan uspjeh veličkih taekwondoašica, osim predanog rada u veličkom klubu možemo zahvaliti i pripremama u prijateljskom TKD klubu Gimnazija u Požegi – istakao je Alen Solić.