Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 16:59

Poraz Slavije na otvaranju proljeća

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PLETERNIČANI MINIMALNO PORAŽENI U VUKOVARU - 

VUKOVAR - Nakon dobro odrađenih priprema i uz ponešto redizajniranu momčad nogometaši pleterničke Slavije u prvom proljetnom kolu 3. HNL istok gostovali su u Vukovaru kod izravnog konkurenta u borbi za ostanak u trećeligaškom društvu.

Nogometaši Vukovara nešto su bolje otvorili utakmicu iako nisu imali konkretne prijetnje prema golu Petkovića sve do 30. Minute kada su nakon ubačaja iz kornera došli do prednosti zahvaljujući Luki Rajiću. Nakon toga su Pleterničani bili bolji protivnik, ali je domaćin iskusno sačuvao svoju mrežu. Slavija je u Vukovar stigla s dosta problema, zbog ozljede je potpuno van stroja Roberto Bognar, suspenziju je odrađivao Tokić, a dva stožerna igrača, Peharda i Vinko Ančurovski su krenuli s klupe zbog ozljede i bolesti. Posljednjih 30ak minuta obojica su stisnuli zube i pokušali pomoći, Slavija je u tom periodu bila osjetno bolja momčad, no do boda nisu stigli.

Ovom pobjedom Vukovar je preskočio Slaviju koja je sada na 14. Poziciji sa samo jednim bodom više od posljednjeg Bjelovara. Ipak, ako će ponoviti prije svega zalaganje i borbu iz ovog susreta uz povratak spomenutog kvarteta koji je nedostajao ili bio nespreman, ostanak ne bi smio biti upitan. U sljedećem kolu u Pleternici gostuje Belišće, momčad iz samog vrha 3. HNL, no za Bognarovu momčad biranja nema, u svakoj utakmici moraju ići na pobjedu.