Ispiši ovu stranicu
Utorak, 29 Siječanj 2019 09:10

U „Judokanu“ trenira džudaš Dominik Družeta s trenerom Shun Kondo

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OBUKA 6. NARAŠTAJA VRHUNSKIH SPORTAŠA NA DRAGOVOLJNOM VOJNOM OSPOSOBLJAVANJU -

POŽEGA – U Požegi se na obuci 6. naraštaja vrhunskih sportaša na dragovoljnom vojnom osposobljavanju našlo 15 vrhunskih sportaša. Kako su oni kao vrhunski sportaši uvijek u fazi priprema za neko nadolazeće natjecanje, vrijeme provedeno u Požegi ne smije se odraziti na njihovu formu. Tako oni nakon 16 sati kada im prestanu obveze u vojarni, odlaze u matične klubove na nastavak svojih priprema.

Požeški Judo klub „Judokan“ tako je ugostio reprezentativca Hrvatske u judu, seniora Dominika Družetu. On se priprema za brojna natjecanja na kojima mora sakupiti bodove za kvalifikacije na Olimpijske igre u Tokiju 2020. Sa njim je došao i njegov trener Shun Kondo pa su požeški džudaši imali prilike vidjeti kako teče trening za jednog vrhunskog sportaša u judu. Pripreme i trening u Požegi trajat će 10-tak dana. Članovi Judokana imali su prilike malo popričati s Dominikom i njegovim trenerom, poslušati koji savjet, a i fotografirati se za uspomenu.

- Za nas je vrhunac bio trening u ponedjeljak koji je vodio Shun Kondo. Bilo je veoma zanimljivo, korisno i zabavno, svi smo uživali i naučili mnogo toga. Bila nam je čast ugostiti vrhunskog sportaša u judu – istakla je trenerica Monika Pavličević.

Galerija slika