Ispiši ovu stranicu
Utorak, 22 Siječanj 2019 13:13

Kutjevčani krenuli s pripremama

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

BEZ VEĆIH PROMJENA U IGRAČKOM KADRU - 

KUTJEVO - Nogometaši Kutjeva u nedjelju su krenuli s pripremama za proljetni dio Međužupanijske lige Slavonije i Baranje. Kutjevčani su bili jedno od najugodnijih jesenskih osvježenja, dugo su držali vrh prvenstvene ljestvice, a na kraju su završili kao viceprvak iza županjskog Graničara. Tri boda zaostatka sigurno nije nenadoknadivo no ostatak lige je vrlo blizu i kandidata za plasman u Treću HNL ima poprilično tako da je pred igračima Kutjeva veliko iskušenje kako bi potvrdili trenutni plasman i izborili pravo nastupa u većem rangu natjecanja.

Prema uvjetima i jesenskim prezentacijama Kutjevčani su pokazali da su spremni za nešto više, ali sve to treba nastaviti potvrđivati. Svjesni su u klubu da je prošlo doba prilagodbe na viši rang i upoznavanje protivnika tako da će u proljetnom dijelu svagdje biti puno ozbiljnije shvaćeni. Među novim licima na treningu se pojavio mladi vratar Luka Tokić doveden kao potencijalna zamjena za nedavno operiranog pouzdanog vratara Matu Vasića koji će vjerojatno izbivati s travnjaka do ljetne stanke.

Najavljen je i dolazak Ivana Ivanagića koji je uz nekoliko drugih igrača opravdao svoj izostanak (Jelčić, N.Vasić, Ilić) dok je Franjić zbog želučane viroze samo promatrao trening kao i Bandalo zbog povrede , a prozivci su se odazvali: I.Majetić, A.Budimir, Paulić, Jakešević, Ivanković, Nemec, J.Budimir, D.Majetić, M.Majetić, S.Vasić, Tokić, Adžić, Hora, Antunović, Brus, Bobinac, Egner, Banić i Kordić.

Iz kluba su nam poručili da lista dolazaka još nije definitivno zaključena tako da je moguće još pokoje osnaženje svlačionice Zelenih. Nazočne je pozdravio predsjednik Malnar koji je zaželio zdravlja i uspjeha svim igračima, a predstavio je i novog sportskog direktora Zlatka Botičkog. Stručni stožer seniorskog pogona pojačat će Krešo Posedi koji će raditi i sa svim vratarima u klubu. U tijeku su završni radovi na objektu kutjevačkog kluba koji će nastavak natjecanja dočekati u novom ruhu, a igrači će uskoro imati i novouređenu teretanu i druge sadržaje na dispoziciji za još bolji i kvalitetniji rad.

IMG 7478 760x490