Ponedjeljak, 21 Siječanj 2019 11:04

Susret gradonačelnika Požege s predstavnicima Hrvatskog motociklističkog saveza

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - Gradonačelnik Darko Puljašić primio je predstavnike Hrvatskog motociklističkog saveza predvođene njegovim predsjednikom Stjepanom Perišinom i glavnim tajnikom Ivanom Lafterom te domaćim snagama, Krešmirom Pavelićem i Zlatkom Jarošem, predstavnicima MK Požega Promet. Tema susreta bila su motociklistička zbivanja u gradu Požegi u 2019. godini

- Drago mi je da MK Požega Promet sve svoje aktivnosti organizira s velikim entuzijazmom i voljom kako bi se ovaj sport ponovno popularizirao u našem gradu i postao njegov zaštitni znak koji mu po tradiciji i pripada. Grad Požega nastojat će i ove godine financijski poduprijeti popularne motocross utrke na stazi Vilare. Uz lijepu tradiciju ovih atraktivnih utrka na našoj stazi moram istaknuti da smo kao Grad prihvatili i obvezu koju imamo prema klubu kako bismo ubrzali određene procese koji se tiču staze Vilare i rješavanja problematike koja se odnosi na stvaranje boljih uvjeta i standarda na toj stazi. – rekao je gradonačelnik Puljašić prilikom sastanka.

MK Požega Promet broji oko 50 članova koji su vozili niz utrka za prvenstvo Hrvatske u juniorskoj, seniorskoj i oldtajmer konkurenciji. Klub svake godine organizira jednu utrku za državno prvenstvo na vlastitoj stazi Vilare, a od Požeškog športskog saveza odnosno grada Požege dobili su tribine koje će uskoro postaviti uz stazu kako bi tu bilo gledalište.