Utorak, 15 Siječanj 2019 14:49

Ove godine imaju čak tri državna prvaka u motociklizmu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MOTO KLUB „POŽEGA PROMET“ UVIJEK U VRHU U NATJECANJU KLUBOVA GRADA POŽEGE I HRVATSKE - 

POŽEGA - Ovaj grad zahvaljujući vozačima svog Moto kluba „Požega Promet“ ima čak tri državna prvaka u različitim kategorijama, a takvim rezultatima se ne može pohvaliti neka druga sredina u našoj zemlji.

U klasi 6 (oldtimer motori) prvak je Krešimir Pavelić iz Požege, zatim u klasi sedam Mihalj Nemet, inače Novosađanin koji vozi za požeški klub, te u motocrossu Matej Jaroš iz Požege.

Pored toga u brzinskom motociklizmu požeški tim koji nastupa pod imenom „Projekt inženjering“ je ukupni pobjednik na razini naše države.

Kao takvi ovi natjecatelji nedavno su za ostvarene rezultate primili pehare na svečanom proglašenju svih pobjednika državnih natjecanja u motociklizmu, tako da su tri takva pokala dospjela u Požegu.

Do kraja ovog mjeseca u Jastrebarskom slijedi poznata manifestacija „Noć prvaka“ na kojoj će također sudjelovati sva tri državna prvaka iz Požege, čime će u potpunosti zaokružiti uspješnu natjecateljsku godinu na našim motociklističkim stazama, te na taj način ponovno pronijeti sportsku slavu svoga grada.

Podsjetimo, Krešimir Pavelić utrke vozi punih 38 godina na kojima je odnio brojne pobjede, a najdraže su mu one u njegovom rodnome gradu.  Prvog dana na Međunarodnom otvorenom prvenstvu Hrvatske u cestovnim moto utrkama koje se održalo u Požegi u kolovozu prošle godine Požežanin, Krešimir Pavelić zauzeo je prvo mjesto u klasi 6, dok je njegov kolega Mihaly Nemeth također bio prvi u klasi 7.

Nadamo se da će netko od ovih prvaka motociklizma zaslužiti i po koje pobjedničko mjesto u nadolazećem proglašenju sportaša godine za grad Požegu.