Breadcrumbs

Utorak, 15 Studeni 2011 11:26

PRVENSTVO HRVATSKE U BOĆANJU ZA OSOBE S INVALIDITETOM: Boćari Nade uspješni

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

PULA – Održano je završno natjecanje Prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, na kojemu se natjecao i požeški Boćarski klub Nada s četiri natjecatelja u dvije kategorije. Ovim 4. kolom postali su i poznati ukupni pobjednici.

- Naši igrači postigli su zavidne rezultate kojima smo iznimno zadovoljni. Tako je u kategoriji BC4 Stjepan Matijašević osvojio visoko drugo mjesto, a i ostali igrači postigli su dobre rezultate – Pejo Maras osvojio je četvrto mjesto (kategorija BC4), te u kategoriji BC2 je Marija Perić osvojila peto mjesto, a Borislav Podolski osmo mjesto – rekao je predsjednik kluba Ivan Begić nakon natjecanja.

- Domaćini su nas lijepo ugostili, prije svega smo se ugodno družili, a postignuti rezultati dokazuju da smo i dalje u samom vrhu boćarskoga sporta. Cilj nam je nastaviti treninge, da bismo svojim članovima koji su u invalidskim kolicima, kao i do sada omogućili rekreaciju koja im je neophodna za poboljšanje kvalitete života, te poticali socijalizaciju osoba s invaliditetom u društvo općenito i promicali boćarski sport. Planiramo se natjecati i u slijedećoj sezoni, te se nadamo i dalje dobrim rezultatima – istakao je Begić.