Srijeda, 28 Studeni 2018 12:05

Krešimir Pavelić i njegova ekipa pobrali niz nagrada za ovogodišnje uspjehe na utrkama

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ZAGREB / POŽEGA - Nakon niza pobjeda na Međunarodnim otvorenim prvenstvima Hrvatske u cestovnim moto utrkama požeški motociklista Krešimir Pavelić svoje ovogodišnje uspjehe okrunio je primanjem nagrada kao prvak države u svojoj kategoriji, ali i u timskoj pobjedi ekipe „Projekt inženjering racing teama“.

Dakako da je Pavelić najponosniji na pobjedu ostvarenu u svome gradu na utrci održanoj u kolovozu ove godine na auto-motodromu Glavica zajedno sa kolegom  Mihaljem Nemetom iz Novog Sada.

 Primanje nagrada upriličeno je u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza na čega je dobitnik Krešimir Pavelić izuzetno ponosan, kao i njegov klupski kolega.

- Iznimno smo ponosni na Projekt inženjering racing team koji je osvojio nove dvije nagrade! Naime, naš team je nagrađen za najbolje organizirani team i najbolji team po rezultatima. Zahvaljujemo se svim našim vozačima koji su nas puno puta ove sezone obradovali sa izvrsnim rezultatima te su na lijep način promovirali tvrtku Projekt inženjering. Naši vozači mogu i ubuduće računati na podršku od strane naše tvrtke. Svaka čast dečki i hvala što ste nas učinili ponosnima! –izjavili su čelnici tvrtke „Projekt inženjering“ iz Požege Igor Starčević i Krešimir Krizmanić čije ime nosi momčad.

Evo nagrada koje su Požežani dobili ove godine:

-Najbolji tim, prvak Hrvatske za 2018. godinu

-Mihalj Nemet, Krešimir Pavelić i Mario Peklić.

-Apsolutni pobjednici na svim utrkama PH Old timer.

Dobitnik vrijedne ovogodišnje nagrade Krešimir Pavelić izrazio je zahvalnost sponzorima i svim prijateljima koji su njega i ekipu pratili tijekom ovogodišnjih utrka.