Četvrtak, 18 Listopad 2012 08:32

Domaćini gimnastičari Pletera

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

50. KUP SLAVONIJE I BARANJE U ŽENSKOJ SPORTSKOJ GIMNASTICI -

PLETERNICA – Protekle nedjelje u Školskoj sportskoj dvorani u Pleternici održano je 3. kolo 50. Kupa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici D programa, kojemu je po prvi puta domaćin bilo Gimnastičko društvo Pleter Pleternica. Na natjecanju su sudjelovale ekipe iz Slav. Broda, Valpova, Belog Manastira, Požege i Pleternice. Natjecale su se djevojčice u kategorijama kadetkinje, juniorke i seniorke.

U kategoriji kadetkinja ekipa GD Sokol Požega zauzela je treće mjesto dok su ekipe kadetkinja Pleter 1. i 2. zauzele 5. i 6. mjesto. Za GD Sokol nastupile su Helena Biondić, Antonija Nigović, Ema Kovačević, Lorena Kukić, Tea Čavec, Lana Tušek i Gabrijelu Jurić. Za ekipu Pletera nastupile su Madlen Majetić, Laura Pamer, Ena Jeličić Meter, Laura Božić, Lora Ferić i Ana Abramović, a za drugu ekipu Pletera nastupile su djevojčice Lana Majetić, Ines Pavlović, Anja Devčić, Anja Božić i Viktorija Barić.

PA143936U kategoriji juniorki prvo mjesto osvojile su natjecateljice GD Sokol Požega za koju su nastupile Antonija Faltinek, Tina Tušek, Petra Tomšić, Analena Barić, Viktorija Banović, Petra Badrov i Marija Mitrović. Na postolje se popela i 1. ekipa GD Pleter osvojivši 3. mjesto, za koju su nastupile Ana Šarić, Roberta Senjak, Nives Kelemen, Lorena Livaković, Paula Mandić i Rea Križanac. Druga ekipa Pletzera plasirala se na 5. mjesto a za nju su nastupile Dora jakoubek, Lucija Jakoubek, Anđelina Barić i Lorena Zelić.

U kategoriji seniorki ekipno 2. mjesto osvojile su natjecateljice GD Pleter, za koju su nastupile Ivona Majetić, Matea Miličević i Vlatka Miličević.

Natjecanje je iako prvi puta odlično organizirano, za što su zaslužne trenerice Pletera Lidija Lončarević, Marijana Mitrović i sportski direktor Nenad Rstić.

Slijedeće 4. kolo u B i C programu muške i ženske sportske gimnastike održat će se u Sportskoj dvorani Grabrik 03. studenog, a domaćin mu je GD Sokol Požega, jedan od osnivača Kupa Slavonije i Baranje.