Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 14:45

Veliki uspjeh judaša Jigora u Austriji

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NA MEĐUNARODNOM JUDO TURNIRU NASTUPILO 300 NATJECATELJA -

AUSTRIJA / BADEN - Judo klub „Jigoro“ točnije njena sekcija iz Čaglina nastupila je proteklog vikenda sa 5 natjecatelja na jakom međunarodnom turniru u Badenu (Austrija) te su se kući vratili prepuni medalja. Na turniru je sudjelovalo 300 natjecatelja iz 41 kluba i 5 država Mađarska, Slovačka, Češka, Austrija i Hrvatska.

Medalju zlatnog sjaja osvojili su Ivona Švajda i Vinko Šapina, srebrom su se okitili Matej Kukić i Goran Miloš dok je brončanu medalju osvojila Marta Vidmar.

- Treba napomenuti da je judo klub „Jigoro“ bio jedini predstavnik Hrvatske na turniru. Ovim putem se zahvaljujemo načelniku općine Čaglin koji nam je financijski pomogao da odemo na turnir i obitelji Švajda i Kljajić koji su osigurali smještaj i dobrodošlicu judašima s obzirom da se boravilo u Austriji 2 dana. Također se zahvaljujem svim navijačima koji su nam dali podršku na turniru. Idući vikend je novi izazov za judaše i judašice u kojem nas očekuje turnir u Beočinu (Srbija) – rekao nam je trener judo kluba Jigoro Robert Garc.

Tekst: Kronika požeško-slavonska Foto: Judo klub Jigoro

Galerija slika