Utorak, 18 Rujan 2018 10:10

Kutjevo samo na vrhu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SLAVONIJE I BARANJE – 4. KOLO -

KUTJEVO – VUTEKS SLOGA 1:0

KUTJEVO - Stadion ŠRC Kutjevo. Gledatelja 150. Sudac Milić (Belišće).

STRIJELAC: 1:0 Banić (10).

KUTJEVO: I.Majetić, Ivanković, (od 73. Belaj), Franjić, Banić (od 63. Antunović), A. Budimir (od 60. J. Budimir), Egner, Bandalo (od 81. S. Vasić), Jakešević, M.Majetić, D.Majetić (od 86. Kordić), Nemec. Trener: Petar Čuljak.

VUTEKS SLOGA: Vuković, Jelečki, Glamočak, Vuksanović, Marić, Utvić, Božić, Anojčić, Mirosavljević, Rist (od 79. Uvalić), Križanović. Trener: Saša Berarević.

IGRAČ UTAKMICE: Ivan Majetić (Kutjevo).

Za razliku od dosadašnjih utakmica Zelenih iz Kutjeva gdje su napadači bili najraspoloženiji ovoga puta se istaknuo vratar Ivan Majetić koji je nakon ranog vodstva s dvije bravurozne obrane ostavio bodove domaćima. Kutjevo je povelo na otvaranju susreta kada je s desne strane odlično ubacio mladi junior Ivan Bandalo čiji centaršut koristi Luka Banić i oštrim udarcem sprema u mrežu Vukovića. Činilo se da će to biti uvod u novu golijadu kakvu su nas navikli Kutjevčani (više od 6 pogodaka u prosjeku) no pokazalo se da je to bio i konačan rezultat. Prigoda unatoč tome nije manjkalo s obje strane no napadači nisu bili previše koncentrirani ili su ih vratari onemogućili u postizanju pogodaka. Vuteks se pokazao kao čvrsta i hrabra ekipa koja je došla u Kutjevo po pozitivan rezultat, ali na kraju nisu došli do cilja u ovoj vrlo korektnoj i fer utakmici pri čemu je za bolji dojam nedostajalo samo više pogodaka.mžnl 34

Tekst: Kronika požeško-slavonska Foto: M.J.