Ispiši ovu stranicu
Utorak, 11 Rujan 2018 09:49

Svećenička nogometna reprezentacija - NK Tim osvježenje veterani 4:2

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

HUMANITARNA I PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA UZ 50 GODINA KUZMIČKE ŽUPE -

KUZMICA - Prijašnjih su se godina redovito održavale nogometne utakmice između Reprezentacije hrvatskih svećenika i veterana kuzmičkog Tim osvježenja. Nekoliko godina je ta tradicija prestala da bi se o 50. obljetnici uspostave kuzmičke župe ponovno pokrenula ta sportska manifestacija koja je privukla brojne gledatelje koji su bodrili i pratili zanimljivu utakmicu koja je završila pobjedom gostujuće momčadi, Reprezentacije hrvatskih svećenika rezultatom 4:2.

Na utakmici se mogla vidjeti srčana i borbena igra u kojoj su svi koji su nastupili pokazali svoja nogometna umijeća sa željom da se dokažu i pokažu iako gotovo nitko od njih ne igra aktivno nogomet.

Prodajom ulaznica prikupljao se prilog za dovršetak uređenja župne crkve, sv. Kuzme i Damjana koja će se svetkovina slaviti 26. rujna. Zadovoljstvo odazivom nogometaša, ali i onih koji su došli njih bodriti nije skrivao mjesni kuzmički župnik vlč. mr. Ivica Bošnjak koji je svima okupljenima zahvalio na dolasku.

Kupnjom većeg broja ulaznica na nogometnoj utakmici zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić, kao i novinari dali su svoj doprinos za dovršetak uređenja crkve o visokoj obljetnici. Na utakmici je upriličen i oproštaj od suđenja Ivanu Ćuku iz Kuzmice koji je dugi niz godina dijelio pravdu na nogometnim terenima.

Nakon sportskih terena druženje je nastavljeno u zajedništvu u prostorijama NK Tim osvježenja uz okrjepu i čobanac kojega je skuhao vrsni kuhar Zdenko Vukić.

Galerija slika