Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 10 Rujan 2018 12:13

Pobjeda Pleterničana na domaćem terenu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL ISTOK - 3. KOLO -

SLAVIJA – ORIOLIK 2:0

PLETERNICA - Stadion SZ Šivo, gledatelja 300, sudac Đurđek (Turčin)

STRIJELCI: 1:0 V.Ančurovski (64), 2:0 Abramović (77 - 11m)

SLAVIJA: Petković, Gomerčić, Ognjenčić, Šubara, V.Ančurovski (od 90. Marčinović), Martinović, Bognar, Peharda, Solić, H.Ančurovski (od 81. Dorić), Abramović (od 81. Blašković). Trener Dalibor Bognar.

ORIOLIK: Herceg, Jurević, Marušić, Mijić (od 69. Stahović), Jurić, Majstorić, Barišić, Lucić (od 90. Kemec), Blatančić, Stubičan, Jašarević (od 78. Plemenčić). Trener Braslav Ostojić.

IGRAČ UTAKMICE: Vinko Ančurovski (Slavija).

Tradicionalni susjedski derbi dvaju dugogodišnjih trećeligaša ponovo je privukao lijep broj gledatelja na stadion SZ Šivo, a na kraju utakmice radovali su se domaći koji su pogocima Vinka Ančurovskog i Marija Abramovića došli do prve pobjede u novoj natjecateljskoj sezoni. Slavija je prikazala više u ovome susretu, a nadmoć je uspjela materijalizirati u drugom dijelu utakmice kada je nakon jednog udarca iz kuta jedan od najnižih igrača na terenu poentirao glavom u 64.minuti utakmice na odličan ubačaj raspoloženog Dine Bognara. Dino je nedugo nakon toga izborio i kazneni udarac kojega mirno u pogodak pretvara najiskusniji pojedinac susreta Mario Abramović za konačan rezultat i prvu pobjedu u drugom pokušaju pred domaćom publikom u Pleternici.

Galerija slika