Breadcrumbs

Petak, 03 Kolovoz 2018 18:02

Diplome o budućim kuglačima zaslužilo 46 polaznika škole kuglanja

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

USPJEŠNO ZAVRŠILA PRVA ŠKOLA KUGLANJA U GRADU POŽEGI  -

POŽEGA - Gradski kuglački savez Požega i Kuglački klub Obrtnik organizatori su po prvi puta u gradu Požegi, Škole kuglanja za učenike i učenice osnovnih škola koja je tijekom mjeseca srpnja održana na Gradskoj kuglani. Iako je bila prva, po odličnom odzivu i rezultatima koje je postigla ova generacija škole samo su najava da će se organizacija ovakvih škola kuglanja za najmlađe organizirati i u budućnosti te postati tradicija.

IMG 1156Nakon što im je na početku poželio puno uspjeha u radu, danas je mladim kuglačima došao čestitati gradonačelnik Darko Puljašić. - Požega ima dugu tradiciju kuglanja, kao i brojne uspješne kuglači i siguran sam da ćete vi nastaviti njihovim stopama. Grad Požega na vas računa i nadamo se da ćete se nastaviti baviti ovim sportom, a mi ćemo nastaviti ulagati u ovaj prostor kako biste imali što bolje uvjete za rad.

O radu Škole kuglanja govorio je njezin trener Željko Lončar. - Hvala Gradu Požegi i gradonačelniku što su nam omogućili da održimo ovu školu. Ona je bila besplatna za roditelje i na tome sam najviše zahvalan. Zadovoljan sam jer smo ukupno imali 46 polaznika i dosta ih je zainteresirano za daljnji rad. Ima ovdje i izuzetno dobrih talenata, te se nadam da ćemo ih uskoro vidjeti i na natjecanjima, a i u prvim kuglačkim ligama.