Subota, 16 Lipanj 2018 12:12

Besplatna ljetna škola kuglanja za učenice i učenike od 3. do 8. razreda

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GRADSKI KUGLAČKI SAVEZ POŽEGA I KUGLAČKI KLUB OBRTNIK ORGANIZIRAJU  -

POŽEGA – U organizaciji Gradskog kuglačkog saveza Požega i Kuglačkog kluba Obrtnik Požega po prvi puta organizira se ovog ljeta, „Škola kuglanja“. Namijenjena je učenicama i učenicima od 3. do 8. razreda osnovnih škola, održava se na Gradskoj kuglani u Požegi i za sve polaznike je besplatna.

 - Pod školom kuglanja podrazumijeva se organizirani i kontinuirani rad s učenicama i učenicima u dobi od 8 do 15 godina. Želja nam je da se kod djece, bez obzora na njihove sposobnosti, omogući prije svega razvoj njihovih motoričkih sposobnosti, a samim time i emocionalnih, psiholoških i socijalnih potencijala. Sam program i sve aktivnosti vezane za njegovu realizaciju ima za cilj, cjelokupan razvoj djeteta, promociju kuglačkog sporta i stvaranje vrhunskih sportaša – istakao je voditelj programa i trener kuglanja Željko Lončar, trenutno trener KK Obrtnik Požega. On se ujedno zahvaljuje Kuglačkom savezu, Gradu Požegi i gradonačelniku Darku Puljašiću koji su omogućili korištenje Gradske kuglane za potrebe prve Škole kuglanja.

Škola kuglanja održat će se od 2. srpnja do 3. kolovoza, svakog ponedjeljka, srijede i petka od 9 – 12 sati. U slučaju većeg broja polaznika održavat će se svakog radnog dana. Polaznici škole za školu i trening trebaju imati tenisice, hlačice i majicu, sve ostalo potrebno imaju na kuglani. Škola je u potpunosti za polaznike besplatna i bez obveze plaćanja članarine.

Inače po kuglanju kao sportu Hrvatska je jedna od vodećih u svijetu, a i u kuglanje u Požegi bilježi dugu tradiciju i danas aktivno djeluju, treniraju i natječu se u nekoliko rangova natjecanje desetci klubova. Svi zainteresirani roditelji i školarci mogu dobiti opširniju informaciju i prijaviti se na mob: 099/7070-746 kod trenera Želja Lončara.

Dođite i upoznajte se sa svijetom kuglanja !

Foto: KK Obrtnik Požega proslavio 50 godina postojanja i aktivnog i uspješnog rada kluba