Breadcrumbs

Ponedjeljak, 11 Lipanj 2018 12:55

Požega i Dinamo Vidovci vodili svoje mlađe kategorije na utakmicu Hrvatska – Senegal

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA -

OSIJEK - Uprave Nogometnih klubova Požega i Dinamo Vidovci Dervišaga organizirali su odlazak svojih najmlađih članova na prijateljsku utakmicu reprezentacija Hrvatske i Senegala koja se protekli petak odigrala na Stadionu Gradski vrt u Osijeku.

NK Požega je vodila stotinjak svojih mladih igrača, a u dva autobusa bilo je i desetak roditelja te predsjednik kluba Darko Radić, trener limača i starijih pionira Mile Krmar koji je i voditelj škole, trener juniora Goran Vrgoč, trener mlađih pionira Krešimir Čuljak i trener početnika Mario Engelman. 

NK Dinamo je vodio pedesetak mladih igrača, a s njima su osim roditelja išli i predsjednik Tomislav Čabraja kao i trener limača i početnika Krunoslav Pranjić. 

Bio je ovo lijep potez uprava dva gradska kluba koji su osigurali ulaznice i prijevoz pa igrači i roditelji nisu imali nikakav trošak. Većini mladih igrača Požege i Dinama ovo je bio i prvi odlazak na jednu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije koja će im sigurno ostati u lijepom sjećanju jer je Hrvatska pobijedila rezultatom 2:1.

Tekst: J. Bešlić Foto: A. Protić/Kronika požeško-slavonska