Utorak, 05 Lipanj 2018 09:23

Filip Uremović potpisao za ruski klub Rubin iz Kazana

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NAKON OSVAJANJA DVOSTRUKE KRUNE SA OLIMPIJOM STIGAO NOVI TRANSFER -

POŽEGA / RUSIJA - Ovih se dana o tome tiho pričalo što se u konačnici i obistinilo. Ruski nogometni klub Rubin iz Kazana prepoznao je kvalitete mlade nogometne zvijezde, Požežanina Filipa Uremovića koji je ovoga tjedna potpisao ugovor s tim klubom. Slobodni smo napisati, naš Filip, dokazao se na nogometnim terenima u Hrvatskoj, ali i Sloveniji odakle iz Olimpije nastavlja svoju karijeru u Rusiji.uremovic2

Čista petica dočekala je Filipa u Rubinu koji će broj na dresu nositi, kojeg je danas preuzeo.

Filip se dokazao na požeškim i veličkim nogometnim terenima nakon čega je potpisao ugovor s vinkovačkom Cibalijom, a iz Cibalije prelazi u Dinamo što je bio njegov dječački san.

Uremović je kao junior bio obrambeni igrač vinkovačkog prvoligaša i često je ulazio u prvu momčad za što je zaslužna njegova upornost, da ne govorimo o nogometnom umijeću koje je prepoznato pa je ga je izbornik Ferdo Milin pozvao u državnu reprezentaciju uzrasne kategorije U 19 u kojoj je također zaigrao.uremovic 3

Kao kapetan druge momčadi zagrebačkog „Dinama“ Filip Uremović prešao je u prvi sastav i priključio se pripremama jesenskog prvaka Prve Hrvatske lige. Brzopotezno je napustio te pripreme i prešao u redove slovenskog prvoligaša „Olimpije“ iz Ljubljane. Može se reći da je svojom kvalitetom brzopotezno napustio i Olimpiju i zaputi se prema Rusiji i to u veliki Nogometni klub Rubin.

Nama za sada ništa drugo ne preostaje već uputiti iskrene čestitke našem Filipu za još jedan sjajan i poželjeti mu želje za daljnje napredovanje u karijeri profesionalnog nogometaša.

Tekst: Kronika požeško-slavonska Foto: rubin-kazan.ru