Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 13 Svibanj 2018 11:21

Karačić donio tri boda Slavoniji

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

3. HNL ISTOK – 26. KOLO -

SLAVONIJA – BELIŠĆE 2:0 (2:0)

POŽEGA - Stadion kraj Orljave. Gledatelja 200. Suci: Petrović (Čazma), pomoćnici Ćosić i Plevnik (Bjelovar).

STRIJELAC: 1:0 Karačič (21), 2:0 Karačić (44).

SLAVONIJA: Rezo, Nikolaš, Neruda, Majstorović, Marčetić (od 72. Plešić), Karačić, Šulc (od 88. Bojić), Včelik (od 61. Grbeš), Podobnik, Božić, Smojvir. Trener: Milan Tomljenović.

BELIŠĆE: M. Stanić, V. Stanić (od 58. Poljak), Milić, Ratković, Mandić, Paulić (od 77. F. Stanić), Jakovčević (od 46. Matoković), Pilj, Pranjić, Blažević, Vučemilović. Trener: Zdenko Adamović.

IGRAČ UTAKMICE: Marko Karačić (Slavonija).

Nogometaši Slavonije došli su do važnih bodova na svom Stadionu protiv Belišća. Pred dvjestotinjak gledatelja Požežani su slavili rezultatom 2:0 pogocima Marka Karačića koji je ponovno bio prvo ime utakmice kao i prošlu srijedu u kupu protiv Kaptola kada je postigao 4 pogotka.

Slavonija je u vodstvo došla u 21. minuti kada se Karačić sjurio po desnoj strani obrane gostiju, pokušao je asistirati  napadaču Ivanu Smojviru ali mu se lopta vratila od obrambenog igrača Belišća a Karačić je taj poklon iskoristio i postigao pogodak. Minutu prije kraja poluvremena Slavonija je imala indirekt na dvadesetak metara od gola gostiju. Nakon lijepe akcije Karačić je jakim udarcem svladao vratara Marina Stanića. Do kraja utakmice Slavonija je održala vodstvo i došla do važnih bodova. 

Momčad trenera Milana Tomljenovića je ovom pobjedom napredovala sa 15. na 14. mjesto i ima 25 bodova kao i Đakovo na 13. mjestu koje ima bolju razliku pogodaka od Požežana. Đakovo je odigralo neodlučeno u Koprivnici (0:0). Ispod Slavonije je Varteks sa 23 boda koji je poražen u Čakovcu od Međimurja rezultatom 4:0 i Belišće koje je posljednje sa 22 boda.

Tekst: J.B Foto: Kronika požeško-slavonska

Galerija slika