Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 12 Travanj 2018 17:38

Pobjednik ekipa MU Orljava Brestovac

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE MATICA UMIROVLJENIKA U PIKADU -

IVANDOL – Matica umirovljenika „Orljava“ iz Brestovca bila je u Društvenom domu Ivandol domaćin natjecanja umirovljenica u pikadu koje je okupilo deset ekipa s područja Požeško-slavonske županije tj. sve Matice umirovljenika osim čaglinske.

- Ovo nam je priprema za županijska sportska natjecanja umirovljenika koja će biti 26. svibnja u Kaptolu dok će se borbe u kuglanju i streljaštvu održati u sportskim objektima grada Požege – kazao je predsjednik Matice umirovljenika županije Ivan Ronta.

Nakon natjecanja predsjednik Matice umirovljenika „Orljava“ Vlado Grgić proglasio je pobjednike u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji uputivši im čestitke, a darovao im je „Požeški pučki kalendar 2018.“ Tjednik Kronika požeško-slavonska za sve pobjednike izradit će priznanja, tako da na kraju bude pravo sportsko natjecanje.

Među ekipama pobjednik je MU „Orljava“ Brestovac, a slijede Matice umirovljenika Brestovac, Lipik-Pakrac, Požega, Kaptol, Pleternica, Jakšić, Kutjevo, Vetovo i Velika.

Domaća igračica Nada Grgić (MU Orljava Brestovac) pojedinačno je najbolja, a iza nje su se plasirale Branka Topić (MU Kutjevo) i Vera Štelić (MU Lipik-Pakrac).

Galerija slika