Ispiši ovu stranicu
Subota, 07 Travanj 2018 09:27

Ove godine domaćini za tri utrke, prva 15. travnja na Vilarama

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

21. REDOVNA IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA MOTO KLUBA POŽEGA-PROMET -

POŽEGA – Moto klub „Požega Promet“ na 21. redovnoj godišnjoj skupštini, koja je bila i izborna, izabrao je rukovodstvo uključujući Izvršni odbor od 7 članova, a prihvaćena su izvješća te donijeti programi rada i financija. Predsjednik je i nadalje ostao Branko Šutalo, dopredsjednik je Leo Pandžić, koji je zamijenio do sada na toj funkciji Igora Majetića, a tajnik je ostao, svestrani i nezamjenjivi Zlatko Jaroš.

- Nadam se da ćemo i nadalje biti ovako uspješni, te širiti svoje aktivnosti – kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik Branko Šutalo.

Izvješće o radu u prošloj godini podnio je tajnik Jaroš istakavši da imaju 50 članova, vozili su niz utrka za prvenstvo Hrvatske u juniorskoj, seniorskoj i oldtimer konkurenciji, najuporniji su juniori, a Matej Jaroš je nastupao i na prvenstvu Europe. Seniori su na kraju sezone sedmi, a po prvi puta imali su i vozače u brzinskom motociklizmu. Klub svake godine organizira jednu utrku za državno prvenstvo na vlastitoj stazi Vilare, a od Požeškog sportskog saveza odnosno grada Požege dobili su tribine koje će uskoro postaviti uz stazu kako bi tu bilo gledalište.

- Nastavljamo natjecanja u motocrossu uključujući i seniore, imat ćemo među našim vozačima članove iz drugih zemalja koji će braniti naše boje, 15. travnja imamo utrku na Vilarama, a imat ćemo 12. i 13. svibnja, te 25. i 26. kolovoza utrke brzinaca u Požegi – kazao je o programu rada za ovu godinu Zlatko Jaroš, te najavio pokretanje slavonske lige u suradnji sa Osječanima, a planiraju urediti stazu kao i prateće objekte uz klupske prostorije.

Tekst: J.T. Foto: Kronika požeško-slavonska

Galerija slika